Innocheese: Καινοτομία του έργου

Η καινοτομία του παραγόμενου προϊόντος θα έγκειται στην ειδική του σύσταση που θα έχει λιγότερο αλάτι, λιγότερο λίπος και θα ωριμάζει μέσα σε ελαιόλαδο εμπλουτισμένο με βότανα και αρωματικά φυτά, το οποίο: α) θα εμπλουτίζει τη γεύση και άρωμα που πρόκειται να μειωθεί λόγω μείωσης αλατιού και λίπους, β) θα δημιουργήσει ένα μοναδικό μείγμα αντιοξειδωτικών ενεργητικών για την υγεία, και γ) με την αντιμικροβιακή δράση των βοτάνων και του αναερόβιου περιβάλλοντος των ελαιόλαδου θα του δίνει τη δυνατότητα να συντηρηθεί αναλλοίωτο και ασφαλές εκτός ψυγείου. Επιπλέον της υψηλής διατροφικής του αξίας, θα διαθέτει υψηλού επιπέδου οργανοληπτικά χαρακτηριστικά και μοναδικές ιδιότητες συντήρησης, απολαμβάνοντας έτσι την αποδοχή και προτίμησή του από τους καταναλωτές. Θα γίνει ένας συνδυασμός παραδοσιακής τυροκόμησης με στοχευμένες επεμβάσεις που θα έχουν σαν αποτέλεσμα ένα προϊόν που να ικανοποιεί τις σύγχρονες απαιτήσεις της επιστήμης των τροφίμων και διατροφής. Τέλος η εισαγωγή του νέου προϊόντος στην αγορά θα υποστηριχθεί με επιχειρηματική μελέτη για την πλήρη εμπορική του αξιοποίηση.