Innocheese

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥ ΤΥΡΙΟΥ, ΤΥΠΟΥ – ΛΑΔΟΤΥΡΙ, ΥΨΗΛΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ε. ΘΥΜΕΛΗΣ Α.Β.Ε.Ε. που δραστηριοποιείται εδώ και σχεδόν 80 χρόνια στην παραγωγή και εμπορία των αναγνωρισμένων και καταξιωμένων παραδοσιακών τυροκομικών προϊόντων «ΘΥΜΕΛΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ» από την φέτα, και το κασέρι, μέχρι το λαδοτύρι και την γραβιέρα στα πλαίσια του προγράμματος «Ενίσχυση των συμφωνητικών συνεργασίας μεταξύ επιχειρήσεων και φορέων έρευνας και καινοτομίας» με κωδικό ΟΠΣ 3901 του επιχειρησιακού προγράμματος Βορείου Αιγαίου 2014-2020 της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, υλοποιεί το ως άνω ερευνητικό πρόγραμμα (INNovative Oil Cheese “INNOCHEESE”) διάρκειας δύο ετών 2021 – 2022 με ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΑΞΗ: ΒΑΡ2-0060569, σε συνεργασία με το Εργαστήριο Χημείας Τροφίμων, του Τμήματος Χημείας, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (υπεργολάβος του προγράμματος). Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση – Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρους.
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

